Izvor: Luftika.rs, 04.Jul.2020, 15:28

Manje testiranih, broj novozaraženih kao i prethodnih dana, osmoro preminulo

U poslednja 24 sata u Srbiji su na korona virus testirane 7.434 osobe, pozitivno je njih 325, a na žalost osam lica je preminulo.
Prema podacima Ministarstva zdralja i Instituta „Batut“ trenutno se na respiratorima nalazi 86 pacijenata, prenose Novosti.
Podsetimo, jučerašnji dan bio je najtragičniji od početka epidemije korona virusa u našoj zemlji pošto je preminulo čak 11 lica.
U međuvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u desetak gradova širom zemlje, uvedena je vanredna situacija, nove restriktivne mere, a ponovo je počelo stavljanje u funkciju privremenih ili poljskih bolnica.
Kon: U maksimumu smo, od sledeće nedelje epidemije će da slabi

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji još osam osoba umrlo od koronavirusa, novozaraženih 325

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2020

U poslednja 24 sata u Srbiji je osam osoba umrlo od posledica koronavirusa, čime je broj umrlih porastao na 306...Kako je se navodi na sajtu Ministarstva zdravlja, virus je potvrđen kod 325 osoba od testirane 7.434...Na respiratorima je 86 obolelih, a broj aktivno zaraženih je 2.347...Stopa smrtnosti...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

U Srbiji i KC Niš novi porast pozitivnih na koronu, u Vranju se otvara nova kovid bolnica

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jul.2020

U poslednja 24 sata, prema zvaničnim podacima Vlade, manje je testiranih (7.434) nego dan ranije, a više pozitivnih - detektovano je 325 novih slučajeva korone u Srbiji. Još osmoro ljudi je preminulo, a jedna osoba više je na respiratorima. U Vranju se otvara nova kovid bolnica, a u Nišu je 15...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.