Izvor: Radio 021, 22.Sep.2019, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manifestacija "Novi Sad Open Art - NOA" od ponedeljka na tri lokacije u Novom Sadu

Manifestacija "Novi Sad Open Art - NOA", šesta po redu, održaće se od ponedeljka, 23. do petka, 27. septembra na tri lokacije u Novom Sadu.

Tema ovogodišnje manifestacije je "Mlada grafika", a nakon konkursa Novosađanima će se predstaviti mladi umetnici iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Program će početi druženjem umetnika i publike u ponedeljak, 23. septembra u galeriji Likovni salon KCNS sa početkom u 17 časova. Publika će imati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << priliku da pogleda kolektivnu izložbu mladih umetnika ali i da razgovara sa njima na temu grafike.

Program se nastavlja tribinom pod nazivom "Mlada grafika" u Eđšegu sa početkom u 19 časova. Na tribini će govoriti grafičari Ljiljana Stojanović, Bogdan Radović, Nikola Radosavljević, a moderatorka tribine je Biljana Jotić.

Program se nastavlja sledećeg dana otvaranjem izložbe dečijih radova koji su nastali tokom prošlogodišnjeg festivala. Izložba će biti postavljena u Klubu "Tribina mladih" KCNS, a otvaranje je zakazano za 10 časova.

U sredu, 25. i četvrtak, 26. septembra održaće se radionice na temu grafike. U sredu i četvrtak sa početkom u 18 časova radionicu za decu vodiće grafičar Bogdan Radović u Eđšegu, dok će u isto vreme grafičarka Marija Šešlija u Kulturnom centru Lab držati radionice za odrasle. Narednog dana, u četvrtak, grafičar Nikola Radosavljević držaće radionicu na istu temu u Eđšegu.

Više o festivalu OVDE.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.