Izvor: Luftika.rs, 12.Jul.2018, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenku napala ajkula dok se fotkala za Instagram (FOTO)

Kupanje i poziranje na Bahamima pretvorilo se u pravu dramu za Katarinu Zarutski. Naime, manekenku je napala ajkula dok je pozirala za Instagram na ostrvu Staniel Kej na Bahamima.
Fotografije koje je snimio otac njenog dečka pokazuju kako Katarina pliva okružena grupom morskih pasa. Odjednom jedna ajkula je ujeda za ruku, a potom povlači u dubinu vode.


Houston model and Instagram star Katarina Elle Zarutskie was bitten and dragged underwater by a nurse shark in the…
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Gepostet von ABC13 Houston am Mittwoch, 11. Juli 2018


Katarina, koja je prvi put imala iskustvo plivanja sa ovim ajkulama koje se smatraju bezopasnim po ljude, ostala je smirena u ovoj situaciji. Brzo je izvadila ruku iz vode kako krv ne bi privukla druge morske pse.
U razgovoru za Bi-Bi-Si otkrila je da je bila veoma uplašena, ali je bila svesna da mora da se smiri kako bi izašla iz vode nepovređena.
“Srećna sam što još imam ruku”, rekla je i dodala da je imala sreće što ju je pas ugrizao samo za ovaj deo tela.
Ona je objasnila da je ušla u vodu sa ajkulama jer je videla da ih lokalci hrane, zbog čega joj se učinilo da je sigurno da pliva sa njima.

Novi trend sa Instagrama osvaja svet: Ovo je nova omiljena poza za fotkanje

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.