Mamin bazar u subotu na Štrandu

Izvor: Radio 021, 29.Avg.2018, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mamin bazar" u subotu na Štrandu

Jedanaesti "Mamin bazar" koji organizuje udruženje "Mame Novosađanke", održaće se u subotu 1. septembra na Štrandu, ispod Mosta slobode.

Mamin bazar je mesto na kome majke, članice udruženja, prodaju polovnu odeću i obuću za decu i odrasle, igračke, bebi opremu, školske udžbenike, knjige, a na kojem posetioci mogu tu istu robu da kupe po vrlo povoljnim cenama. Na "Bazaru" će se naći više od 90 mama izlagača kvalitetne polovne robe, ali i mame koje će se predstaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sa svojim zanimljivim proizvodima, pa će posetioci biti u prilici da pazare i druge stvari.

Propratni program je takođe u duhu početka nove školske godine, pa je udruženje pripremilo i kreativno-edukativne radionice za decu, te će mališani od 11 do 18 časova moći da učestvuju na nekoj od njih.

Aktivnosti uključuju kreiranje ranca za vrtić i školu, pravljenje bubica od recikliranog materijala, montesori radionicu, računanjena abakusu, muzičko-englesku radionicu, kao i radionicu za roditelje i decu gde će kreirati razna dela od školjki i drugih resursa iz Dunava.

Nakon dečijih radionica, od 18 časova, posetioci će moći da se razmrdaju u ritmu zumbe.

Manifestacija ima i humantarni karakter, a ovaj put prikuplja se garderoba za žene, odeća za bebe i mlađu decu, igračke, knjige, kozmetička sredstva za korisnice usluga udruženja Izaberi život. Ove stvari moći će se donirati na posebnom štandu, obeleženom nazivom ove organizacije. Udruženje Izaberi život pomaže trudnicama, porodiljama i majkama koje nemaju ničiju podršku, kao i njihovim mališanima.

Takođe, prikupljaće se i novčana pomoć za lečenje dečaka Radivoja Šijaka, koji boluje od cerebralne paralize, a potrebno mu je još 490.000 dinara za operaciju deformiteta zglobova, kako bi mogao da hoda lakše i sa manje bolova. Kutija za prikupljanje pomoći za Radeta nalaziće se na štandu udruženja.

Program će se odvijati od 11 do 19 časova.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.