Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik izazvao saobraćajni udes ukradenim vozilom

NOVI SAD - Maloletni L.B. (16) iz Novog Sada izazvao je sobraćajnu nesreću u Novom Sadu u kojoj su tri osobe zadobile povrede, upravljajući ukradenim vozilom u pijanom stanju, saopštila je danas novosadska policija.

Kako se navodi, L.B. je 24. oktobra ukradenim vozilom "fijat 126 P", u momentu kada su pripadnici policije krenuli službenim vozilom sa namerom da ga zaustave, udario u stub semafora, a zatim pobegao sa lica mesta.

U vozilu su ostala dva maloletnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kojima je ukazana medicinska pomoć u Institutu za zdravstvenu zašitu dece i omladine u Novom Sadu, gde je konstatovano da je V.P. (17) zadobio lake telesne povrede, a D.K. (16) prelom prstiju obe noge i prelom lumbalnog pršljena, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je lekarska pomoć ukazana i L.B. koji je sam došao u bolnicu, a kome su lekari konstatovali lake telesne povrede.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je L.B. imao oko 0,5 promila alkohola krvi u organizmu i protiv njega je podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrao vozilo i izazvao nesreću

Izvor: RTS, 25.Okt.2008

Maloletni L.B. upravljajući ukradenim vozilom u alkoholisanom stanju, izazvao saobraćajnu nesreću u Novom Sadu. Tri osobe zadobile telesne povrede. L.B. (16) je ukradenim vozilom "fijat 126 P", u momentu kada su pripadnici policije krenuli službenim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.