Izvor: Radio 021, 09.Dec.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik iz Temerina ukrao kutiju sa donacijama

Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv maloletnika iz Temerina zbog krađe.

Sumnja se da je u subotu, oko 4 sata ujutru, iz pekare u Temerinu ukrao kutiju sa novcem koji su građani priložili u humanitarne svrhe.

Deo ukradenog novca pronađen je kod osumnjičenog sedamnaestogodišnjaka i vraćen udruženju koje je organizovalo ovu akciju.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maloletnik ukrao kutiju za humanitarne priloge

Izvor: B92, 09.Dec.2019

Jedan maloletnik osumnjičen je da je u Temerinu iz pekare ukrao kutiju sa novcem koji su građani bili priložili u humanitarne svrhe...Ovo je saopštila novosadska policija..Sumnja se da se krađa desila u subotu oko 4 ujutru, a deo ukradenog novca pronadjen je kod osumnjičenog sedamnaestogodišnjaka...

Nastavak na B92...

Pucnjava u češkoj bolnici, četvoro mrtvih

Izvor: Radio 021, 10.Dec.2019, 10:22

Češka policija saopštila je da je četvoro ljudi ubijeno u pucnjavi koja se dogodila u bolnici u gradu Ostravi...Policija je na zvaničnom Tviter nalogu navela da je u pucnjavi teško povređeno još dvoje ljudi...Kako se dodaje, u toku je potraga za napadačem, a bolnica je evakuisana...Autor: Agencije..Preuzimanje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.