Izvor: Radio 021, 02.Dec.2020, 17:20

Mali privrednici i frilenseri protestovali, na tri sata blokirali centar Beograda

Nezadovoljni mali privrednici, njih nekoliko stotina, okupili su se ispred Ministarstva finansija u Ulici Admirala Geprata u centru Beograda, zahtevajući razgovor sa predstavnicima Vlade i resornim ministrom, kako bi prevazišli teškoće u poslovanju tokom pandemije.

Udruženje "Zaštitnik preduzetnika i privrednika Srbije" završilo je protest upozorenja u Beogradu zahtevom da ih prime u Ministarstvu finansija na razgovor o problemima u privredi, ali nisu uspeli da predaju čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ni spisak predloženih mera za rasterećenje poslovanja.

Zastupnik Udruženja Slađana Trajković rekla je za Betu da su im u Ministarstvu finansija rekli da zahteve u pisanoj formi predaju Vladi Srbije u Nemanjinoj 11.

"Udruženje je već jednom poslalo zahteve Vladi Srbije, ali nije dobilo nikakav odgovor i ponovo će ih predati", rekla je Trajković.

Na protestu malih privrednika, ugostitelja, radnika u turizmu, muzičara i drugih građana nezadovoljnih merama ekonomske podrške u toku krize ispred Ministarstva privrede i Ministarstva finansija. pic.twitter.com/j0mSBKHMqd

— Dobrica Veselinović (@dobrinacelnik) December 2, 2020

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.