Izvor: Radio 021, 18.Jun.2019, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali maturanti danas ipak ne polažu test iz matematike, odložen je za četvrtak

Mali maturanti danas neće polagati test iz matematike, on je odložen za četvrtak.

Test je "provaljen", zbog čega su učenici poslati kućama.

U pitanju je drugi deo maturskog ispita. Juče su rešavali test iz maternjeg jezika, a sutra će se pred njima naći kombinovani test iz hemije, fizike, istorije, geografije i biologije.

Na osnovu uspeha iz šestog, sedmog i osmog razreda đaci mogu da osvoje najviše 60 bodova, a sa male mature 40 poena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
U srednjim školama i ove godine ima više mesta nego budućih srednjoškolaca.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Mali maturanti poslati kućama, "provaljen" test iz matematike i odložen za četvrtak

Izvor: Radio 021, 18.Jun.2019

Mali maturanti danas neće polagati test iz matematike, on je odložen za četvrtak...Ministar prosvete Mladen Šarčević za "Novosti" je potvrdio da je test iz matematike na maloj maturi "provaljen" i da se to dogodilo u jednoj školi...Kaže da su Zavod za unapređivanja kvaliteta obrazovanja i Ministarstvo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.