Izvor: Radio 021, 24.Maj.2020, 22:54

Mali: Ukupno četiri miliona građana prijavilo se za pomoć od 100 evra

Ministar finansija Siniša Mali saopštio je da se, zaključno sa subotom, ukupno četiri miliona građana Srbije prijavilo za jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 100 evra.

Mali je podsetio da će isplata početi sutra i da će dnevno biti isplaćivan novac za približno pola miliona građana, objavljeno je na sajtu Vlade Srbije.

On je naveo da prijava traje do 5. juna i da se građani mogu prijaviti preko portala Uprave za trezor, ili putem kontakt centra na broj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << telefona 0800 101 100.

Prethodno su isplaćena sredstva za oko 1,7 miliona primaoca penzija i za približno 160.000 hiljada korisnika novčane socijalne pomoći, rekao je Mali.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.