Izvor: Radio 021, 23.Apr.2020, 22:50

Mali: Sto evra za penzionere i korisnike socijalne pomoći automatski, ostali građani da se jave

Ministar finansija Siniša Mali napisao je na svom Instagram nalogu da će danas biti usvojena uredba koja se odnosi na isplatu jednokratne novčane pomoći od 100 evra svim punoletnim državljanima Srbije.

Kako je naveo, isplata za penzionere i korisnike novčane socijalne pomoći će ići automatski od 15. maja, dok će ostali građani od tog datuma imati mogućnost da se prijave telefonom ili preko portala Uprave za trezor.

"S obzirom na to da su neki negodovali zašto novac ide svima, odlučili smo se za ovu promenu, tako da pozivamo građane da se prijavljuju od sredine maja", napisao je Mali.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.