Izvor: Radio 021, 25.Apr.2021, 12:23

Majstorski shitati: Palmino ulje

Burna nedelja je za nama. Kao i uvek, svašta se izjavljivalo.

Funkcioneri možda uživaju u čarima imuniteta, ali ih on ne može sačuvati od sklonosti ka gluposti. Ovo je mali podsetnik na to da se reči javnih ličnosti prate, a da su građani ti koji ih prosuđuju.

Izlistali smo nekoliko primera "shitata" (shit+citat), a na kraju teksta nalazi se anketa u kojoj možete da glasate za ono što vam je izazvalo najsnažniji osećaj nelagodnosti.

Bob >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Rok - Branislav Nedimović

"Tačno je da litar ulja košta 200 dinara, ali ima i da se kupi ulje drugog proizvođača za 159 dinara."

Volim te, otadžbino naša - Aleksandar Vulin

"Vreme u kome ste vrhovni komandant Vojske Srbije je vreme nezabeleženih ulaganja u opremu i naoružanje, ali i standard svih pripadnika vojske. Vreme Vašeg komandovanja vojskom ostaće zapamćeno kao vreme obnove oružane moći i vreme u kome je Srbija izabrala put vojne neutralnosti. Vi ste prvi vrhovni komandant Vojske Srbije, koji nije predao, ni izručio nijednog vojnika i oficira nijednom stranom sudu i prvi koji se nije plašio da iskaže poštovanje našim borcima za slobodu. Želim Vam da još dugo, po volji građana Srbije, komandujete našom vojskom i čuvate Srbiju i sve Srbe."

Javno ili privatno? - Zorana Mihajlović

"Prvi put čujem za slučajeve koje Marinika navodi, ali pozivam je još jednom da ako zna za to, neka prijavi nadležnim institucijama, umesto što tako osetljivu temu koristi za svoje politikanstvo i skupljanje poena. Ako je Marinika znala već neko vreme za to, zašto nije prijavila, a ako ćutite o nekom krivičnom delu, zar ne postajete time saučesnik? Nadležne institucije su tu i rade svoj posao. Stalno pozivamo žene i javnost da prijave nasilje, jer to nije privatna stvar već pogađa celo društvo. I stoga, gospođo Tepić, ukoliko imate bilo kakva saznanja, prijavite institucijama koje će te navode da istraže i pomozite ženama, umesto što ih zloupotrebljavate i manipulišete. Sramota je da koristite ovu temu za svoje političke ciljeve i osvajanje kandidature za predsedničkog kandidata opozicije."

Ko zna zna - Dragan Marković Palma

"Koja Marinika Tepić? To je kao neko kada bi pričao sa gazele u Beogradu sa crvenim čizmama do kolena na 35 temperaturi i crvenom tašnom. Ja ću da tužim Mariniku Tepić i tužiće je preko 400 žena, koje su zaposlene poslednjih 12-13 godina u Jagodinu, sve će tužiti Mariniku Tepić da dokaže to što priča i lupa kao otvoreni prozor. Izgleda da se ona ponovo sprema da ide na Gazelu jer će politika da joj propadne, samo da promeni boju čizama i tašne koju nose tamo na Gazeli."

Vraćanje u srednji vek - Goran Vesić

"Podizanje spomenika Despotu Stefanu Lazareviću vraća ponovo srpski vek, srpski srednji vek u kolektivno pamćenje našeg naroda i mi se ponovo ne stidimo svoje istorije. Ponašali smo se kao da srpski srednji vek nije postojao i to je danas završeno spomenicima, prvo Stefanu Nemanji i sada Despotu Stefanu Lazareviću."

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.