Izvor: Luftika.rs, 10.Maj.2022, 17:14

Majka ubijenog navijača Rada imala je samo jednu želju za inspektore na uviđaju

Majka navijača Rada Luke Perenčevića (27), koji je juče likvidiran u improvizovanom bokserskom klubu na Banjici, pojavila se na mestu zločina neposredno nakon što joj je sin ubijen. Ona je za policajce imala jednu želju, koju je želela da joj ispune.
Iako je očigledno bila skrhana bolom, majka Ivana je prišla inspektorima i posle uviđaja i zatražila od policije da joj daju samo jedan sinovljev predmet.
Prema pisanju pojedinih beogradskih medija, zatražila je od njih Lukin >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sat.
– Molim vas, dajte mi njegov sat – tražila je Ivana navodno od službenog lica policije dok su Lukino telo pripremali za odvoženje na obdukciju.
Nesrećna žena je uzela sinovljen sat za uspomenu, a udaljila se sa lica mesta sa sestrom koja je bila uz nju kao i nekoliko komšija i Lukinih drugova, navodi Republika.
Njegovo telo policija je odvezla na obdukciju kojom će biti utvrđeno gde je sve pogođen hicima iz pištolja sa prigušivačem. Na licu mesta ostali su tragovi krvi ubijenog momka.
Izvor: Blic
Ko je bio Luka Perenčević, navijač Rada izrešetan sa motora za dostavu hrane

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.