Majka otišla na žurke, ostavila bebu da umre od gladi

Izvor: Radio 021, 20.Sep.2017, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka otišla na žurke, ostavila bebu da umre od gladi

Viktorija Kuznjecova iz Rusije suočava se sa kaznom od deset godina zatvora zbog smrti svog devetomesečnog sina.

Sedamnaestogodišnjakinja iz Rostova ostavila je bebu da gladuje do smrti, dok je ona na nedelju dana otišla od kuće, kako bi se zabavljala i obilazila žurke sa prijateljima, navodi policija. Ona je, kada je njen muž otišao na služenja vojnog roka, ostavila dete u stanu i otišla.

Komšije su se zabrinule posle nekoliko dana, jer nisu viđali Viktoriju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i Igora, pa su pozvali policiju, koja je u stanu pronašla telo bebe. Prema navodima medija, Viktorija je svojim prijateljima, sa kojima je bila tih dana, rekla da je Igor ostao kod kuće sa njenom ujnom.

Nakon hapšenja je priznala policiji šta je uradila i ispričala da je jednom pokušala dete da da u sirotište, kad je imao mesec dana, ali da ga je ipak posle izvesnog vremena vratila kući.

Autor: Mirror

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.