Izvor: Radio 021, 25.Jan.2021, 00:21

Majice s viralnom fotografijom Bernija Sandersa, prihod u humanitarne svrhe

Poza, fizički razmak, modna kombinacija sa živopisnim rukavicama... sve je to doprinelo da fotografija senatora Bernija Sandersa s inauguracije novog američkog predsednika Džoa Bajdena postane internet senzacija.

Fotografija na kojoj sedi prekrštenih nogu postala je mim, a njegov stil odevanja prozvan je ‘mrzovoljnim šikom’.

Sandersovi saradnici iz kampanje odlučili su da u prodaju puste duks sa sada već legendarnom fotografijom "mrzovoljnog Bernija" koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je nadahnula nebrojene mimove, a sav prihod od prodaje namenjen je organizaciji "Meals on Wheels" koja deluje u senatorovoj matičnoj državi Vermontu i osigurava besplatne obroke za osobe mlađe od 60 godina s hroničnim oboljenjima i invaliditetom.

Crni pamučni duks košta 45 dolara.

Čini se da je popularan jednako kao i mim jer je trenutno, zbog velike potražnje, rasprodat, stoji na internet stranici putem koje se naručuje. Potencijalni kupci upozoreni su da će možda morati da čekaju i do osam nedelja na njenu isporuku.

100% of the proceeds will benefit Meals on Wheels Vermont. https://t.co/E9cHB56JMk

— HYPEBEAST (@HYPEBEAST) January 23, 2021

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.