Maja Gojković: Jednom DOS, uvek DOS

Izvor: Radio 021, 02.Mar.2017, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Gojković: Jednom DOS, uvek DOS

Predsednica Skupštine Maja Gojković izjavila je, povodom obraćanja potencijalnih predsedničkih kandidata, da je očito da oni žele da izazovu destabilizaciju.

Ona je dodala i da je šokirana količinom laži, izmišljotina i uvreda koje su izneli obraćajući se javnosti.

Gojkovićeva je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekla da je očigledno da se Vuk Jeremić, Saša Janković, Boško Obradović, Saša Radulović, ali i drugi spremaju za nekakav drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << scenario i da nisu zainteresovani za iznošenje programa, već za destabilizaciju Srbije i za haos koji planiraju da izazovu kada se suoče s eventualnim rezultatima izbora.

"Pozivam ih da poštuju Ustav i zakone, demokratske principe Srbije i da isključivo posšuju volju građana, koja jedino može da se iskaže na izborima", rekla je Gojkovićeva.

Ona je podsetila Vuka Jeremića da je partija u kojoj je bio (DS) četiri puta uvodila pauze i da skupština nije radila u vreme predsedničkih izbora, te da bi oni koji to nazivaju državnim udarom i sami trebalo da za to odgovaraju. "Pokazalo se sada - jednom DOS, uvek DOS", rekla je Gojkovićeva.

Ona je podsetila potencijalne kandidate da su se obratili u Skupštini uz njenu saglasnost, čime je, kaže, prekršila pravila, budući da oni ne rade u parlamentu.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Opozicija traži da se odblokira skupština; Maja Gojković: Jednom DOS, uvek DOS

Izvor: Radio 021, 02.Mar.2017

Predsednica Skupštine Maja Gojković izjavila je, povodom obraćanja potencijalnih predsedničkih kandidata, da je očito da oni žele da izazovu destabilizaciju...Ona je dodala i da je šokirana količinom laži, izmišljotina i uvreda koje su izneli obraćajući se javnosti...Gojkovićeva je na konferenciji...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.