Magareće mleko protiv bronhitisa i astme

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magareće mleko protiv bronhitisa i astme

NOVI SAD - Magareće mleko i kozmetika koju je na svom štandu izložilo preduzeće "Gumel" iz Hajdukova, kod Subotice, izazvalo je veliko interesovanje posetilaca 76. Međunarodnog poljoprivrednog sajma.

Magareće mleko iz "Gumela" preporučuju zbog jačanja imuniteta, a posebno je korisno osobama obolelim od astme ili bronhitisa.

Jedan litar magarećeg mleka na Sajmu može se kupiti za 3.800 dinara, a pakovanje od 200 mililitara prodaje se za 1.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dinara.

"Gumel" nudi i kozmetiku na bazi lekovitog mleka od magarca, pa se krema namenjena regeneraciji kože može kupiti za 2.000 dinara, dok se sapun može kupiti za 500 dinara.

U Novom Sadu u toku je Međunarodni poljoprivredni sajam, jedna od najvećih agrarnih smotri u Evropi, na kojoj, osim Srbije, ove godine učestvuje 1.600 izlagača iz 30 država.

Sajam traje do subote 16. maja, a otvoren je svaki dan od devet do 19.00 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Veliko interesovanje za magareće mlijeko i kozmetiku

Izvor: Capital.ba, 13.Maj.2009

NOVI SAD, Magareće mlijeko i kozmetika koju je na svom štandu izložilo preduzeće 'Gumel' iz Hajdukova, kod Subotice, izazvalo je veliko interesovanje posjetilaca 76. Međunarodnog poljoprivrednog sajma. Magareće mlijeko iz 'Gumela' preporučuju zbog jačanja imuniteta, a posebno je korisno osobama...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.