Maca imenovan za v.d. direktora Pozorišta mladih

Izvor: Novine novosadske, 09.Okt.2012, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maca imenovan za v.d. direktora Pozorišta mladih

MacaUpravni odbor Pozorišta mladih u Novom Sadu imenovao je večeras glumca Dragana Marinkovića Macu za vršioca dužnosti upravnika te institucije kulture.
Dosadašnji direktor Zoran Đerić podneo je ostavku na mesto upravnika, kako je naveo, iz ličnih razloga.
U novosadskoj javnosti inicijativa da Marinković >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << bude upravnik Pozorišta mladih naišla je na niz osuda uz ocene da on ne zaslužuje da bude na toj funkciji.
Dragan Marinković Maca je afirmisani glumac koji je diplomirao na Akademiji scenskih umetnosti u Sarajevu i iza sebe ima preko 50 teatarskih premijera, a poznat je kao voditelj serijala “Veliki brat” i “Farma” na televiziji Pink.
Izvor: Beta

Nastavak na Novine novosadske...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maca imenovan za v.d. direktora Pozorišta mladih

Izvor: Radio 021, 09.Okt.2012

Upravni odbor Pozorišta mladih imenovao je sinoć glumca Dragana Marinkovića Macu za vršioca dužnosti upravnika te institucije.

Nastavak na Radio 021...

Maca ipak na čelu Pozorišta mladih

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2012

Upravni odbor Pozorišta mladih u Novom Sadu imenovao je večeras glumca Dragana Marinkovića Macu za vršioca dužnosti upravnika te institucije kulture. ..Dobio poverenje Upravnog odbora: Dragan Marinković Maca  .. ..Dosadašnji direktor Zoran Đerić podneo je ostavku na mesto upravnika, kako je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Dragan Marinković Maca ipak novi upravnik Pozorišta mladih u Novom Sadu

Izvor: Svet plus, 09.Okt.2012

Upravni odbor Pozorišta mladih u Novom Sadu imenovao je večeras glumca Dragana Marinkovića Macu za vršioca dužnosti upravnika te institucije kulture.

Nastavak na Svet plus...

Marinković ipak predložen za v.d. direktora Pozorišta mladih

Izvor: Politika, 10.Okt.2012, 08:32

Upravni odbor odlučio sinoć da Skupštini grada Novog Sada predloži glumca Dragana Marinkovića umesto dr Zorana Đerića koji je podneo ostavku ..Novi Sad - Upravni odbor Pozorišta mladih u Novom Sadu odlučio je sinoć da Skupštini grada za vršioca dužnosti direktora predloži glumca Dragana...

Nastavak na Politika...

Pozorište mladih primer tabloidizacije kulture Novog Sada

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Okt.2012

Pozorište mladih u Novom Sadu dobilo je novog upravnika institucije. Upravni odbor je imenovao glumca Dragana Marinkovića Macu. Do imenovanja je došlo nakon ostavke dosadašnjeg direktora Zorana Đerića.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.