MUP: Utvrđeno ko je ubio Davorina Baltića

Izvor: Radio 021, 22.Jun.2018, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Utvrđeno ko je ubio Davorina Baltića

Pripadnici MUP u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, rasvetlili su ubistvo D. B. (1978) počinjeno 1. januara 2018. godine u Beogradu.

Protiv 37-godišnjeg muškarca je nadležnom tužilaštvu podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, saopštio je MUP.

On se sumnjiči da je u garaži jedne zgrade na Vračaru iz automatskog oružja ispalio više hitaca u D. B. koji je preminuo na licu mesta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Za osumnjičenim je raspisana međunarodna poternica i u saradnji sa policijama drugih država radi se na njegovom pronalasku i hapšenju.

Mediji su početkom godine preneli da je tada ubijen Davorin Baltić, navodno član Kavačkog klana.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.