MLADEN BARON UGOSTIO POZNATE NA MODNOJ REVIJI

Izvor: Kurir, 19.Dec.2010, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADEN BARON UGOSTIO POZNATE NA MODNOJ REVIJI

Poznati stilista i vlasnik modne agencije „Baron“ Mladen Milivojević u četvrtak je organizovao događaj koji je privukao brojne Novosađanke željne novih trendova. U pitanju je modna revija, koja je upriličena povodom otvaranja radnje poznate američke kuće „Ges“.

U atraktivnim modelima koje je Baron izabrao specijalno za ovu priliku uživali su, između ostalih, i Ena Popov, Tanja Banjanin, Nataša Ilić i Boško Jakovljević.  

(Z. R.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mladen Baron okupio poznate Novosađanke!

Izvor: Svet, 19.Dec.2010

Poznati stilista i vlasnik modne agencije "Baron", Mladen Milivojević, organizovao je modni događaj koji je privukao brojne Novosađanke željne novih trendova. Tačnije rečeno, u pitanju je bila modna revija, koja je upriličena povodom otvaranja radnje poznate američke kuće "Ges".. U atraktivnim...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.