Loš start ne gasi nadu

Izvor: Glas javnosti, 07.Sep.2009, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loš start ne gasi nadu

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije porazom od selekcije Slovačke (1:2) u Novom Sadu startovala je u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje se sledeće godine održava u Danskoj. Prva zvanična utakmica selektora Ratomira Dujkovića na ovoj funkciji nije prošla onako kako je javnost očekivala, a jedan od retkih koji je na tom meču bio na visini zadatka je desni bek Partizana Siniša Stevanović.

- Boli nas što kvalifikacije nismo počeli pobedom, tim pre što smo utakmicu igrali >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << pred našim navijačima u Novom Sadu. Nismo uspeli u osnovnoj nameri, ali ne smemo dozvoliti da nas ovaj poraz poremeti. U dosadašnjem toku kvalifikacija postignuto je nekoliko iznenađujućih rezultata, mada treba biti realan i reći da su ekipe prilično izjednačene. Mi kvalitetom sigurno za nijansu odskačemo od ostalih i samo nam je potrebno vreme da pronađemo našu igru - kaže Siniša Stevanović.

Nakon neuspelog pokušaja u Novom Sadu, fudbaleri selektora Dujkovića premijernu pobedu će pokušati da ostvare u sredu, kada ih u Fredrikštadu dočekuje selekcija Norveške.

- Nismo mnogo upoznati sa našim narednim rivalom, ali u tom susretu imamo imperativ pobede. Bez obzira na to što kvalifikacije nismo počeli kako se od nas očekivalo, svi smo ubeđeni da ćemo se ponovo naći na završnom turniru Evropskog prvenstva. Verujem u kvalitet ove generacije, jer u suprotnom niko od nas ne bi bio tu - kaže Stevanović.  

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.