Izvor: Radio 021, 08.Mar.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovi ukrali radijatore, opremu i medalje iz ronilačkog kluba

Nepoznati počinioci obili su prostorije Ronilačkog kluba "Gusar" u Nišu kod Železničkog mosta, demolirali ih i iz njih ukrali ronilačku opremu, šest radijatora, šporet, frižider, alat i odličja koje su članovi kluba osvajali na različitim takmičenjima, rekao je ronilac kluba "Gusar" Srđan Radulović.

Prema njegovim rečima, prostorije kluba nakon upada lopova izgledaju kao da je u njih "bačena bomba".

"Ta lica su ušla u klub tako što su razvalila vrata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ali vidimo da je deo zida jedne prostorije srušen, očigledno je da su probali najpre da tako uđu. Sve što je bilo vredno su odneli. Nisu odneli televizor, njega su bacili u lavabo. Pokušali su da iščupaju slavinu, ali su iskrivili i pokidali cevi zbog čega je voda poplavila klub", rekao je Radulović.

On je kazao da su unazad nekoliko godina lopovi nebrojeno puta upadali u klub i odnosili vrednu opremu, ali da je ovoga puta načinjena najveća šteta.

"Mi smo sve pokušali da bi sprečili pljačke. Postavili smo metalne rešetke na vrata, na prozore smo navarili čelične ploče i ništa ne pomaže", istakao je Radulović.

U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili su da im je juče oko 18 časova prijavljena pljačka prostorija kluba "Gusar".

"Izvršen je uviđaj i šteta se procenjuje na oko 360.000 dinara. Za počiniocima se traga", kazali su u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je krađu počinila grupa starijih maloletnika poznata po sličnim delima u delu grada pored glavne autobuske stanice i Nišave.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.