Izvor: Luftika.rs, 28.Avg.2020, 17:01

Lončar: Omogućićemo što više različitih vakcina, da građani mogu da biraju

“Da ne kažu nabivili su od ovih… onih…”
Krajem ove ili početkom sledeće godine verovatno će se pojaviti adekvatna i bezbedna vakcina protiv koronavirusa, a Srbija će uraditi sve da svojim građanima obezbedi više različitih vakcina kako bi mogli da biraju, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar gostujući na TV Pink.
– Srbija će uraditi sve da svojim građanima omogući ne samo jednu, nego više vakcina koje prođu sve testove i dobiju dozvolu baš iz razloga >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da ne bismo imali raznorazne teorije tipa uzeli su od ovog, od onog… Ne, pokušaćemo da obezbedimo što više vakcina i onda će naši građani moći da izaberu, ali na prvom mestu sve te vakcine moraće da budu bezbedne i da imamo crno na belo da ne izazivaju ništa loše, a da daju rezultat – istakao je Lončar.
Lončar ugostio vojvođanske medicinare na splavu Kristal u Novom Sadu: Niko ne krije podatke

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.