Izvor: Radio 021, 30.Jun.2019, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalizovan požar u odgajivačnici dobermana, muškarac se nagutao dima

Požar koji je izbio posle 13 časova kod Tekija u odgajivačnici dobermana kod Petrovaradina je lokalizovan (Karlovački drum bb), ali još uvek nije ugašen, saznaje 021.

Pedesetjednogodišnji muškarac se tom prilikom nagutao dima i prevezen je na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, saznaje 021.rs u Hitnoj pomoći.

Na terenu je i dalje više vatrogasnih vozila sa velikim brojem vatrogasaca, ali i jedno vozilo Hitne pomoći iz preventivnih razloga, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << traje gašenje.

Nezvanično, zapalili su se objekti u odgajivačnici dobermana, a povređen je muškarac kada je pokušao da spasi pse.

U ovom delu grada bio je primetan crni gusti dim, a policija preusmerava saobraćaj.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki požar progutao odgajivačnicu dobermana kod Tekija

Izvor: NoviSad.com, 30.Jun.2019

Požar koji je izbio posle 13 časova kod Tekija u odgajivačnici dobermana "Altobello Dobermann Kennel" kod Petrovaradina je lokalizovan (Karlovacki drum bb), saznaje 021..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.