Izvor: Luftika.rs, 24.Okt.2020, 14:50

Ljuta borba sa tasterom posle koje će urednici Slagalice morati da menjaju tehniku

U kavizu “Slagalica” viđali smo svakojake bisere, ali sinoćnja epizoda bila je napetija i uzbudljivija nego ikada. Glavnu ulogu imao je crveni takmičar David Galiot.
Od samog početka Davida nije baš služila sreća, a njegov protivnik, “plavi” takmičar Miloš, uspevao je prvi da se javi i pokazao prilično znanje.
Zato je David svoj gnev iskalio na tasteru za prijavu takmičara. Ni voditeljki nije bilo lako, više puta morala je da se suzdržava da ne pukne od smeha. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Crveni takmičar je nekoliko puta “ispao” iz kadra i zbog savijanja se nije video u stolici.
Samo jednom je ima sreće, pa je uspeo da se javi, ali ni to nije previše uticalo na konačni rezultat.
Dok se crvenom takmičaru baš nije dalo, njegov protivnik je tačno odgovarao na sva pitanja – od likova iz romana do pesme venecijansih gondolijera.
David je izgubio u ovom takmičenju, pa je rezultat na kraju bio 190-113 u korist plavog takmičara, piše Nova.
Snimak ovog urnebesnog nadmetanja postao je viralan, a Davida su već prozvali “šampionom Slagalice u lomljenju tastera”.

Kako je profesor Marko odlučio da glavnu nagradu iz TV Slagalice da u dobrotvorne svrhe

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.