Izvor: Radio 021, 19.Jan.2021, 23:55

Lijam Nison prestaje da glumi u akcionim filmovima

Lijam Nison, koji je slavu stekao brojnim ulogama u popularnim filmovima kao što su "Ratovi zvezda", "Šindlerova lista" i "96 sati", objavio je da više ne planira da glumi u akcionim filmovima.

"Uskoro punim 69 godina i imam još nekoliko snimanja da odradim ako mi koronavirus dopusti, ali to će biti to", rekao je za "E News".

"Moja odluka je konačna, osim ako me prisile na suprotno", našalio se.

Nison je svoju glumačku karijeru započeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sredinom sedamdesetih godina prošlog veka i od tada do danas ostvario je niz zapaženih uloga. Za ulogu Oskara Šindlera u kultnom filmu "Šindlerova lista" bio je nominovan i za Oskara 1994. godine.

Njegov novi film "The Marksman" uskoro dolazi u bioskope, i u njemu glumi bivšeg marinca koji mora da ostavi svoj samački život po strani kako bi zaštitio 11-godišnjeg dečaka.

Autor: B92

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.