Licitacija za prodajne prostore na novosadskim pijacama u sredu u Tržnici

Izvor: Radio 021, 24.Sep.2018, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Licitacija za prodajne prostore na novosadskim pijacama u sredu u "Tržnici"

Javna licitacija za zakup slobodnih prodajnih mesta i poslovnih prostora, zemljišta za postavljanje manjeg montažnog objekta i reklamnih prostora na pojedinim novosadskim pijacama održaće se u sredu, 26. septembra u prostorijama "Tržnice", u Ulici Žike Popovića 4.

Svi zainteresovani moći će da licitiraju za prodajne prostore na na Ribljoj, Futoškoj, Limanskoj, Detelinarskoj, Satelitskoj, Temerinskoj, Kvantaškoj i Najlon pijaci, kao i na pijacama u Sremskoj Kamenici i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Petrovaradinu.

Licitacija će početi u 10 časova.

Sva obaveštenja mogu se dobiti u prostorijama "Tržnice", u službi za komercijalne poslove ili na broj telefona 021/480 85 18 svakog radnog dana od 8 do 14 časova i na oglasnim tablama na svakoj pijaci. Takođe, informacije su objavljene i na sajtu www.nstrznica.co.rs.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Licitacija za prodajne prostore na novosadskim pijacama

Izvor: NoviSad.com, 24.Sep.2018

Javna licitacija za zakup slobodnih prodajnih mesta i poslovnih prostora, zemljišta za postavljanje manjeg montažnog objekta i reklamnih prostora na pojedinim novosadskim pijacama biće održana u sredu, 26. septembra u prostorijama JKP „..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.