Izvor: Radio 021, 29.Avg.2019, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letnji maskenbal za decu u petak kod Gradske biblioteke

Letnji maskenbal za decu Gradske biblioteke, 18. po redu, u organizaciji Dečjeg odeljenja, održaće se u petak, 30. avgusta ispred Biblioteke, na uglu Dunavske i Gimnazijske ulice.

Naziv ovogodišnjeg programa je "Srećno nam bilo punoletsvo maskenbala!".

Velika rođendanska žurka održaće se od 18 do 20 časova. Pozvana su sva deca da dođu maskirana u omiljene likove iz knjiga i slikovnica. Učešće je za svu decu slobodno, a prethodno prijavljivanje nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << potrebno.

Ovogodišnji maskenbal je humanitarnog karaktera. Gradska biblioteka poziva sve koji to žele da kao svojevrsni "rođendanski poklon" donesu neku slikovnicu ili knjigu koju bi želeli da poklone, a svi prikupljeni naslovi biće poklonjeni biblioteci Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici ili nekoj manjoj biblioteci.

Program čine nastupi brojnih animatora: Željko Veseljko i Tandža Narandža, Slavica i njen tim animatora, Olja Zolja, Haos animatori, Bane Rosić i njegova "leteća gitara", Studio "Do-re-mi", koji izvodi himnu Dečjeg odeljenja, i mnogi drugi.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Letnji maskenbal za decu Gradske biblioteke (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2019, 13:19

Letnji maskenbal za decu nazvan “Srećno nam punoletstvo”, koji organizuje Gradska biblioteka u Novom Sadu, biće priređen za sve mališane...Zabava počinje u 18 časova ispred glavnog ulaza u biblioteku. Za decu je pripremljen bogat muzičko-kreativan program...Opširnije, Sanja Mišanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.