Izvor: Radio 021, 19.Avg.2019, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letnji maskenbal Gradske biblioteke 30. avgusta u centru Novog Sada

Osamnaesti letnji maskenbal za decu održaće se u petak, 30. avgusta ispred Gradske biblioteke.

Maskenbal, koji organizuje Dečije odeljenje Gradske biblioteke, tradicionalna je manifestacija, započeta 2002. godine, a organizuje se poslednjeg petka u avgustu. Naziv ovogodišnjeg programa je "Srećno nam punoletstvo maskenbala!".

Žurka će se odvijati od 18 do 20 časova.

Pozvana su sva deca da dođu maskirana u omiljene likove iz knjiga i slikovnica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Učešće je za svu decu slobodno, a prethodno prijavljivanje nije potrebno.

Ovogodišnji maskenbal je humanitarnog karaktera, pa su svi pozvani da donesu svojevrsni "rođendanski poklon" za proslavu 18. maskenbala u vidu neke slikovnice ili knjige, a svi prikupljeni naslovi biće poklonjeni biblioteci Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici ili nekoj manjoj biblioteci.

Program će činiti nastupi brojnih animatora: Željko Veseljko i Tandža Narandža, Slavica i njen tim animatora, Olja Zolja, Haos animatori, Bane Rosić i njegova "leteća gitara", Studio "Do-re-mi", koji izvodi himnu Dečjeg odeljenja, i mnogi drugi.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Letnji maskenbal za decu 30. avgusta ispred Gradske biblioteke

Izvor: NoviSad.com, 19.Avg.2019

Osamnaesti letnji maskenbal za decu biće održan u petak, 30. avgusta ispred Gradske biblioteke. Maskenbal, koji organizuje Dečije odeljenje..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.