Izvor: Radio 021, 27.Jun.2020, 16:56

Letnji bazar u ponedeljak u CK13

Letnji bazar u Autonomnoj zoni CK13 održaće se u ponedeljak, 29. juna od 17h u Omladinskom centru CK13.

Bazar će biti otvoren od 17h do 21h, a od 19h održaće se radionica izrade vrećica za voće i povrće od recikliranog tekstila.

"Bazari u Crnoj kući se održavaju sezonski i zamišljeni su kao podrška malim lokalnim proizvođačima i rukotvorcima, kao prostor za prezentaciju i plasman proizvoda, međusobno upoznavanje i povezivanje. Pored prodajnog karaktera, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Bazar organizujemo i kao društveni događaj kroz male edukativne i zabavne aktivnosti", navode u CK13.

I na ovom, kao i na prethodnim bazarima u Crnoj kući, imaćete prilike da pronađete unikatni nakit, prirodnu kozmetiku, aktivističku literaturu, redizajniranu garderobu i druge razne rukotvorine.

Događaj možete podržati donacijama tokom trajanja programa.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.