Leševi u Novom Sadu i Ledincima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2009, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leševi u Novom Sadu i Ledincima

NOVI SAD - Dva ljudska leša pronađena su danas u Novom Sadu i Ledincima. Jedno beživotno telo pronašli su pecaroši u kanalu Dunav - Tisa - Dunav ispod Klisanskog mosta, dok je drugi leš nađen u šumi u blizini Ledinačkog jezera.

Leš za sada nepoznate starije ženske osobe, pronađen je oko 9 sati kako pluta na površini kanala Dunav-Tisa-Dunav, zakačen za stub Klisanskog mosta u Novom Sadu

Identitet nastradale kao i način na koji je nastupila smrt biće poznati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << posle obdukcije na Institutu za sudsku medicinu, Kliničkog centra Vojvodine gde je telo nakon uviđaja preveženo.

Beživotno telo, koje je plutalo na površini kanala primetio je jedan od mnogobrojnih pecaroša, koji je odmah obavestio policiju.

Kako RTV saznaje, leš je u vodi proveo nekoliko dana.

Na lice mesta odmah je došla patrola policije kao i ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, čiji doktor je mogao samo da konstatuje, nekoliko dana ranije nastupelu smrt. Nedugo potom su stigli i kriminalistički tehničari Policijske uprave, koji su obavili uviđaj.

Pretpostavlja se da se radi o ženi starosti oko 50 godina. Na lešu je bila crna suknja i zeleni džemper na raskopčavanje.

Kod utopljenice ništa od ličnih dokumenata na osnovu kojih bi mogla biti identifikovana nije pronađeno. Nalazi identifikacije očekuju se posle obdukcije i obavljenog sudsko-medicinskog veštačenja.

Nešto pre pre 16 časova u šumi nekoliko stotina metara od Ledinačkog jezera, planinari su pronašli muški leš u poodmakloj fazi raspadanja.

Tokom vršenja uviđaja ustanovljeno je da se najverovatnije radi o muškoj osobi, čije se telo već duže vreme nalazilo na mestu gde je pronađeno.Na lešu su nedostajali pojedini delovi tela.

Na lice mesta odmah je došla patrola policije kao i ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć. Nedugo potom stigli su kriminalistički tehničari Policijske uprave, koji su obavili uviđaj.

Kako smo nezvanično saznali na licu mesta, pregledom leša ništa od ličnih dokumenata nije pronađeno. Od garderobe na sebi je imao plavu jaknu, plave pantalone, crne čarape i braon cipele.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađen leš ispod mosta u Novom Sadu

Izvor: Mondo, 14.Jun.2009

Leš za sada nepoznate starije ženske osobe, pronađen je kako pluta na površini kanala Dunav-Tisa-Dunav, zakačen za stub Klisanskog mosta u Novom Sadu.

Nastavak na Mondo...

Pronađen leš ispod mosta u Novom Sadu

Izvor: 24sata, 14.Jun.2009

Beživotno telo, koje je plutalo na površini kanala primetio je jedan od mnogobrojnih pecaroša, koji je odmah obavestio policiju.

Nastavak na 24sata...

Pecaroši pronašli utopljenicu

Izvor: NSkriminal.net, 15.Jun.2009, 16:37

NOVI SAD – Pecaroši na kanalu Dunav-Tisa-Duvav u Novom Sadu pronašli su leš za sada nepoznate ženske osobe

Nastavak na NSkriminal.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.