Lešanović uskoro pred sudom

Izvor: Novine novosadske, 02.Nov.2012, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lešanović uskoro pred sudom

canak_i_lesanovicPavle Lešanović, koji optužuje Nenada Čanka da ga je sa dvojicom telohranitelja pretukao, treba uskoro da bude saslušan u sudu u Novom Sadu. Još se ne zna tačan datum.
Inače, Čanak je 19. oktobra dao izjavu u sudu, ali to nije trajalo duže od dvadesetak minuta. Lešanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << je trebalo da se nedelju dana kasnije, 25. oktobra, pojavi u sudnici sa svojom verzijom događaja, da potvrdi ili demantuje Čankove javno izrečeno priznanje da ga je tukao pesnicama jer je nešto ranije za kafanskim stolom zlostavljao njegovu bratanicu Saru Čanak. Lešanović, međutim, nije došao u novosadsku sudnicu. Odustao je u poslednjem trenutku uz opravdanje da mu se pogoršalo zdravstveno stanje. Do sada nije sudiji dostavio lekarsku dokumentaciju.
Upitan da li je na pomolu vansudsko poravnanje ljutih protivnika, Lešanovićev advokat Goran Petronijević rekao je “Novostima”: “Čuo sam i ja za takve spekulacije, ali zasada nemam nagoveštaja ni sa jedne ni sa druge strane da su raspoloženi za dogovor”.
Petronijević dodaje da je upravo dobio lekarski nalaz po kojem je Lešanović ozbiljan srčani bolesnik i da je tuča ispred kafane “Tako je suđeno” bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića mogla biti za njegovog klijenta – fatalna. Dodaje da će sudiji predložiti da u što skorije vreme sasluša Lešanovića i sve svedoke.
Svoju izjavu tek treba da saopšte sudiji Ikodinović, Čankova bratanica Sara, konobari, muzičari, gosti kafane i Lešanovićev vozač iz Beograda, koji je bio svedok tuče na parkingu.
Čankov advokat Milan Đukić nije želeo da ulazi u spekulacije. Samo je dodao da on i svedoci čekaju sudski poziv.
Novosti

Nastavak na Novine novosadske...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.