Izvor: Radio 021, 01.Jun.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekari iz stomaka muškarca izvadili kašike, noževe, četkice za zube, metalnu šipku...

Indijski lekari su iz stomaka 35-godišnjeg muškarca, koji se žalio na nesnosne bolove, izvadili nož, osam kašika, dva odvijača, dve četkice za zube i metalnu šipku.

Neimenovani muškarac iz Indije navodno pati od psihijatrijskog poremećaja, a njegove navike, između ostalog, dovele su do toga da mu je nož probio stomak, piše RTS.

Kako izveštavaju lokalni mediji, a prenosi Dejli mejl, muškarac, koji nije imenovan, potražio je lekarsku pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i žalio se na nepodnošljiv bol.

Upućen je na rendgen kako bi se utvrdio tačan uzrok velikih bolova.

Članovi lekarskog osoblja prvo su primetili dve kašike u stomaku i naveli da je delovalo da pacijent toga uopšte nije bio svestan.

Ipak, dve kašike bile su samo vrh ledenog brega. Lekari su ubrzo videli i nož koji je probio trbušnu duplju.

Muškarac je hitno operisan, a operacija je trajala tri sata. Doktori koji su ga operisali, naveli su da su pronašli, osim noža, još kašika, odvijače, četkice za zube i kraću metalnu šipku.

Pretpostavlja se da je operisani muškarac, iako tačna dijagnoza još nije postavljena, zbog mentalnog poremećaja, gutao razne predmete.

O njemu, posle operacije sada brine porodica. Navike u ishrani koje ima nesrećni muškarac možda ukazuju na poremećaj koji navodi osobu da konzumira stvari koje nisu hrana, a to su najčešće metalni predmeti i praškovi.

Ovaj poremećaj, nazvan pika, obično se javlja kod osoba koje već pate od autizma ili šizofrenije.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.