Lekari čuvaju zlikovca od samoubistva

Izvor: S media, 02.Jul.2010, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekari čuvaju zlikovca od samoubistva

Mladen Ogulinac (52) iz Starih Ledinaca osumnjičen da je silovao i ugušio osmogodišnju Mariju Jovanović, već šest dana je u bolnici Centralnog zatvora u Beogradu. Tamo je odveden samo nekoliko sati posle saslušanja pred dežurnim sudijom Višeg suda u Novom Sadu.

Mada je osumnjičeni za monstruozni zločin, došavši pred sudiju odlučio da se brani ćutanjem, određen mu je pritvor do 30 dana. Po izlasku iz sudske zgrade, Ogulinac je odveden u pritvor u Okružni zatvor >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na Klisi, a odatle je posle nekoliko sati prebačen u bolnicu CZ.

U novosadskom zatvoru ga je, kako pravila nalažu, pregledao lekar i procenio da bi Ogulinca trebalo smestiti u zatvorsku bolnicu gde će neprestano biti pod lekarskim nadzorom i primati terapije.

- Postoji sumnja na suicid, pa je i to jedan od razloga što je smešten u bolnicu u okviru zatvora - saznajemo iz izvora bliskog istrazi. - Koliko će tamo provesti teško je proceniti, jer će sigurno biti podvrgnut neuropsihijatrijskim posmatranjima i pregledima. Posle završenih opservacija, biće ponovo vraćen u novosadski Okružni zatvor.

Na Ogulinčevom telu je vidljivo nekoliko površinskih povreda po stomaku i rukama. Tokom saslušanja u policiji, gde je sve priznao, kazao je da je tokom bekstva pokušao da se ubije kada je shvatio šta je učinio. Rekao je da je tog 26. juna, kada se dogodio zločin, prethodno popio litar votke. Nekoliko sati kasnije, dok se skrivao po Fruškoj gori, a za njim se tragalo, otreznio se i shvatio šta je učinio.

Lj. P.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.