Izvor: Luftika.rs, 31.Okt.2020, 11:38

Lekar uhapšen u Kliničkom centru Vojvodine

Pripadnici novosadskog MUP-a juče su u Kliničkom centru Vojvodine uhapsili lekara ortopeda, saznaje 021.rs.
Prema saznanjima 021.rs, on je uhapšen oko 14 časova.
Policija se nije oglašavala u vezi sa ovim slučajem, ali je 021.rs iz više izvora dobio potvrdu o privođenju lekara na Klinici za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju.
Prema nezvaničnim informacijama, hapšenje ortopeda koji godinama radi u KCV je izvedeno u saradnji sa Posebnim odeljenjem javnog tužilaštva >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << za suzbijanje korupcije.
Lekar Kliničkog centra u Novom Sadu se tereti da je primio mito od 1.500 evra i njemu je nakon privođenja određeno zadržavanje
Kilometar Fruškogorskog koridora 4 puta skuplji od najskupljeg norveškog autoputa. Neko je uzeo razliku

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Novi Sad, uhapšen lekar osumnjičen da je primio mito kako bi operisao pacijente mimo liste čekanja

Izvor: RTS, 31.Okt.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije i Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su lekara specijalistu Kliničkog centra Vojvodine I. E. (1976), zbog postojanja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.