Izvor: Radio 021, 25.Okt.2020, 11:15

Lažni komunalni milicajac napadao građane bez maske

Policija u Boru uhapsila je M.S. (37), zbog sumnje da je fizički napao V.S. (64) u gradskom parku, jer nije nosio masku, a na teret mu se stavlja da se u još jednom slučaju predstavio kao komunalni milicajac, pokušavajući da od J.S. naplati kaznu.

Kako se saznaje u policiji, M.S. je došao u dvorište jedne kuće i pokušao da od J.S. naplati kaznu jer nije nosila zaštitnu masku na licu, a kada je ona zatražila legitimaciju i zapretila policijom on je pobegao.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se tereti i za krađu, jer je od Boranina A.S. zatražio burmu kako bi je probao, jer se navodno uskoro ženi, a onda sa njom pobegao.

Za prva dva dela protiv M.S. biće podnete prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira, dok će za krađu odgovarati krivično.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Bilo je pitanje dana kada će lažni komunalci početi da naplaćuju kazne. I naravno, desilo se

Izvor: Luftika.rs, 25.Okt.2020

Policija u Boru uhapsila je M. S. (37), zbog sumnje da je fizički napao V. S. (64) u gradskom parku, jer nije nosio masku.. Njemu se na teret stavlja da se u još jednom slučaju predstavio kao komunalni milicajac, pokušavajući da od J. S. naplati kaznu.. Kako se saznaje u policiji, M. S. je došao...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.