Izvor: Radio 021, 26.Feb.2021, 23:26

Lalatović posle pobede: Moramo da budemo "gladni" golova

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović zadovoljan je današnjom pobedom svog tima nad Napretkom, ali smatra da su njegovi igrači nedovoljno "gladni" golova, te da imaju problem sa realizacijom istih.

"Napredak se pokazao kao jako dobra i kvalitetan tim. Igrali su organizovano, imaju svoj kvalitet i ja želim Napretku da ostane u ligi. Nama je bitno bilo danas da pobedimo utakmicu i uspeli smo u tome. Ono što zameram svojim igračima jeste realizacija. Moramo u toj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << organizaciji da damo gol kad je potrebno i onda je mnogo lakše privesti utakmicu kraju. Danas smo imali minimum tri stopostotne šanse gde je teže promašiti nego dati, a mi smo promašili i posle toga smo mogli biti kažnjeni. Svakako zaslužili smo da pobedimo, pogotovo ovim što smo pokazali u drugom poluvremenu gde je Napredak nekoliko puta sa gol linije spašavao loptu", izjavio je Lalatović.

Vojvodina je današnjom pobedom zasigurno sačuvala treću poziciju na tabeli, a već za nekoliko dana rival crveno - belim biće Partizan.

"Ono što je najbitnije - i dalje smo treći na tabeli, što je veliki uspeh. Sad sledi derbi protiv Partizana. Partizan igra u vrhunskoj formi, trenutno imaju velik broj pobeda za redom. Imaju dosta stranaca u ekipi koji prave razliku, a imaju i reprezentativce. Samim tim biće teška utakmica, ali mi se ne plašimo nikoga. Idemo tamo da se nadigravamo, pa nek bolji pobedi", rekao je Lalatović.

U narednom kolu Vojvodina gostuje Partizanu, a taj meč će se igrati u utorak, 2. marta.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.