Izvor: Radio 021, 13.Feb.2021, 09:40

Lalatović posle meča protiv Čukaričkog: Realan ishod, prava evropska utakmica sa šest golova

Posle remija njegovog tima protiv Čukaričkog, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović je izjavio da je konačan ishod meča realan i da je viđena prava evropska utakmica.

Vojvodina je igrala nerešeno 3:3 (2:0) protiv Čukaričkog, u 21. kolu Superlige Srbije.

"Čestitam obema ekipama na prikazanoj igri po jako, jako teškom terenu. Videlo se da se igrači jako teško kreću i da nemaju stabilnost, pogotovo u 16 metara, jer je sve bilo zaleđeno. Prvo poluvreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je pripalo Čukaričkom, a drugo nama. Neki nam zameraju to da protiv TSC-a nismo imali šut u okvir gola, ali ja bih im poručio da smo na tom meču imali šansu Simića, Zukića, Bojića, dok je TSC imao samo jedan šut u okvir gola i to posle naše greške. Međutim, ako vole Vojvodinu, prvo treba da pogledaju kakva je situacija u klubu da bi tako nešto pisali, jer ovim igračima treba da daju vetar u leđa", kaže Lalatović.

Meč za uživanje! Samo napred Vojvodina ⚪️⚽️ #fkvojvodina pic.twitter.com/qE1snSoSdn

— FK Vojvodina (@FKVojvodina1914) February 13, 2021

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.