Izvor: Radio 021, 12.Okt.2019, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Sudija nije svirao nijedan faul

Šef stručnog štaba FK Vojvodina Nenad Lalatović rekao je za 021 da je prekid utakmice u Italiji opravdan, budući da je neko mogao da bude povređen tokom upada navijača na teren zbog albanske zastave.

Kako je dodao, u 55. minutu trojica navijača su se popeli i pokazali zastavu Albanije, što je isprovociralo navijače Vojvodine.

"Pokušali su da isprovociraju naše navijače, da oni preskoče ogradu. Mi smo pokušali da ih smirimo, a nije ni nama bilo svejedno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da nam neko psuje zemlju na albanskom. Videla se grupa od 20 momaka koja je očekivala da naši navijači preskoče ogradu i ko zna šta bi se tu dogodilo", rekao je Lalatović i dodao da "kada volite svoju zemlju, provokacije bole" i da on nikome ništa ne zamera.

Do prvog prekida utakmice je došlo u 33. minutu, kada je arbitar meča Daniel Amabile pokazao crveni karton šefu stručnog štaba Vojvodine Nenadu Lalatoviću.

Lalatović je rekao da je u prvih 20 minuta suđenje bilo na strani Breše, te je on izrazio nezadovoljstvo.

"Mi ovde nismo došli da oni uvežbavaju svoje akcije i trebalo je da bude fer i korektvno suđenje. Kod njihovog prvog gola je bio ofsajd, potom je Drinčiću iscepan dres, a sudija nije svirao faul. Rekao sam mu da svira faul i pošto sam odmahnuo rukom, bio sam isključen", naveo je Lalatović.

Dodao je da nikada nije zadovoljan kada se izgubi utakmica, da su loše ušli u meč, jer su pravili analize na osnovu utakmice koju su igrali protiv Juventusa, što je, kako smatra, bilo pogrešno, jer je "očigledno trebalo da gledaju kako Breša igra protiv manjih timova".

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.