Lakše se diše

Izvor: Glas javnosti, 22.Sep.2009, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lakše se diše

Trijumf u derbiju protiv ekipe Vojvodine (1:0) fudbalerima Partizana nije doneo samo nova tri boda, veće je najavio skori izlazak iz krize loših partija. Goran Stevanović smatra da je pobeda nad Novosađanima uticala da iz džaka, koji po njegovim rečima stoji na leđima prvotimaca „crno-belih“, ispadne nekoliko kilograma. Šef stručnog štaba tima iz Humske naglašava da je partija koju su njegovi igrači pružili u nedelju uveče upravo ona kakvu on zamišlja.

Otvaranje trećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << fronta

Fudbaleri Partizana sutra na svom terenu dočekuju ekipu Inđije, čime započinju odbranu i drugog trofeja osvojenog prošle sezone onog namenjenog osvajaču Lav Kupa Srbije.

- Ne želimo nikoga da potcenjujemo, pogotovo ne ekipu Inđije, koja je najkvalitetnija u prvoj ligi Srbije. Međutim, neophodno je da odmorimo pojedine igrače, koji su izneli veliki teret u dosadašnjem delu sezone, ali i damo priliku pojedincima, koje želimo da približimo prvom timu - kaže Stevanović.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.