Izvor: Novine novosadske, 03.Sep.2012, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: U Novom Sadu nema mesta fašizmu!

Izlivi pojedinaca koji svoj poremećeni način razmišljanja i političkog agitovanja iskazuju tako što skrnave table sa nazivima ulice i ispisuje šovinističke grafite nedopustiv je u Novom Sadu, a posebno je tragično što je ime Zorana Đinđića drugi put u poslednjih mesec dana postalo meta iskaljivanja besa političkih huligana, kaže Lidija Piroški, menadžerka gradskog odbora LDP-a.
-Bogatstvo različitosti i tolerancija najveća su bogatstva Novog Sada i po tome smo prepoznatljivi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << a svaki pokušaj ovakvog nasilja i zastrašivanja građana moraju osuditi sve političke i druge strukture. Nažalost, svedoci smo da su u prethodnim godinama postuppci poput ispisivanja grafita mržnje, skrnavljenja spomenika kulture i veličanje ratnih zločinaca uglavnom prolazili nekažnjeno

- kaže Lidija Piroški.
Ona je istakla da će vreme pokazati da li je ovo nagoveštaj povratka u devedesete, imajući u vidu da su protagonisti tok vremena ponovo na vlasti.
Tomislav Lovreković

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.