Izvor: Luftika.rs, 17.Feb.2016, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kulturni centar Novog Sada od sada i na Instagramu!

Kulturni centar Novog Sada od danas poseduje svoj zvanični instagram profil. KCNS je jedna od prvih ustanova kulture u Srbiji koja se registrovala na ovoj društvenoj mreži, a sve sa ciljem, približavanja svojih programa i projekata mlađoj publici.
Od srede, 17. februara, od 19 časova u klubu „Tribina mladih“, posetioci ciklusa „Art Exclusive“, biće u prilici da se uključe u akciju koja počinje tog dana, a nosi naziv „Budi i ti junak i pokaži to svima!“.  Oni će na trenutak >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << moći da budu strip junaci Kobre i Cat Claw, fotografišu se, a fotografije podele putem  društvenih mreža uz heštag #ArtExclusive.
Ovo će ujedno biti prilika da se pokrene instagram nalog KCNS https://www.instagram.com/kc_novisad/ I da se tako promoviše ciklus koji otvara eminentni i svetski poznati strip crtač Branislav Bane Kerac. Svakog meseca, posetioci Kulturnog centra biće u prilici da se upoznaju i nauče nešto novo iz sveta umetnosti.
Više zanimljivih događaja potražite ovde

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.