Izvor: Radio 021, 23.Jun.2020, 21:55

Kud Idijoti tribute bend i Dino Dvornik Experience u Domu kulture u čertvrtak i petak

Dva odlična nastupa očekuju posetioce novosadskog Doma kulture u četvrtak i petak.

Kud Idijoti tribute bend "Lutke na koncu" nastupiće u četvrtak, 25. juna. Ovaj bend nastupa po treći put u Novom Sadu.

Grupa iskusnih beogradskih muzičara ima za cilj da pesme legendarnih Kud Idijota i dalje žive. Po ocenama kritike, ovaj bend zvuči toliko uverljivo, da ih neki nazivaju i reinkarnacijom samih Kud Idijota. Tokom prethodne godine bend je postao i neka vrsta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zvaničnog KUD Idijoti tribute-a i nastupali su gotovo na svakoj promociji knjige legendarnog basiste Nenada Marjanović Frica "Život sa Idijotima" u Srbiji.

Do sada su već imali pedesetak nastupa širom regiona, a među najuspešnijima bili su oni u Puli, Zagrebu, Splitu, Novom Sadu, Nišu, Nikšiću, Šapcu...

Ulaznice po ceni od 500 dinara moguće je kupiti putem Gigstixa ili na ulazu, a svirka počinje u 21 čas.

Klupska atrakcija Dino Dvornik Experience bend očekuje posetioce Doma kulture u petak, 26. juna. Ovaj sastav čuva sećanje na jednu od najvećih funk i disco legendi sa ovih prostora.

⁣Više informacija o ovim i drugim događajima potražite na Fejsbuk stranici Doma kulture, koji se nalazi u Ulici Ignjata Pavlasa 4, kraj Pozorišta mladih.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.