Izvor: Radio 021, 11.Jan.2019, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuba: Vozač autobusa izgubio kontrolu, sedam poginulih

Najmanje sedam osoba je poginulo, a pet je u kritičnom stanju nakon autobuske nesreće u istočnom delu Kube.

Kubanski državni mediji su izvestili da se u autobusu nalazilo 18 Kubanaca i 22 turista iz Holandije, Velike Britanije, Francuske, Meksika i Kanade.

Nesreća se dogodila između gradova Barakoa i Gvantanama, preneo je AP.

Vozač je izjavio za Radio Gvantanamo da je izgubio kontrolu na mokrom i vijugavom putu.

Kubanski putevi su uski, slabo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << osvetljeni i u lošem stanju, tako da je na njima prošle godine 750 ljudi poginulo, a 8.000 povređeno u gotovo 11.200 nesreća.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voz udario u građevinsko vozilo, ima povređenih

Izvor: B92, 12.Jan.2019, 10:34

Istanbul -- Dve osobe su povređene pošto je voz udario u građevinsko vozilo u predgrađu Istanbula, preneli su turski mediji...Udes se dogodio u blizini međunarodnog aerodroma, preneo je AP...Za sada nije poznato u kakvom su stanju povređene osobe...U decembru prošle godine u Ankari se dogodila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.