Izvor: Radio 021, 10.Sep.2019, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kruzer kod Boke kotorske tražio pomoć, hitno evakuisano dete

Kruzer "MSC Opera" na izlazu iz Kumborskog tesnaca u Boki kotorskoj zatražio je sinoć preko Pomorskog operativnog centra Uprave pomorske sigurnosti Crne Gore hitnu evakuaciju petogodišnjeg deteta zbog bolesti, objavili su lokalni mediji.

Obavešteni su svi državni organi - Sektor granične policije, Operativno-komunikacioni centar i Zavod za hitnu medicinsku pomoć.

Turistički čamac "Gracijana" i plovilo pilotske službe Luke Kotor su preuzeli dete u pratnji brodskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << doktora i roditelja i prevezli ga do luke Zelenika, gde su ga čekali ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, agent brodara MSC i lučke vlasti. Bolesno dete je iskrcano sa broda u 22 časa, a 12 minuta kasnije stiglo je u luku Zelenika, gde je iskrcano u pratnji roditelja i još jednog deteta.

"MSC Opera" nastavila je krstarenje Mediteranom i trenutno iz Boke plovi ka grčkoj luci Mikonos.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.