Izvor: Luftika.rs, 26.Feb.2021, 10:58

Krizni štab: Ugostiteljski objekti i tržni centri vikendom do 14h

Krizni štab doneo je danas, nakon vanredne sednice, nove mere u borbi protiv koronavirusa u Srbiji.
Kako je i ranije najavljivano, Krizni štab je pooštrio mere za vikend, pa će tržni centri, kafići, restorani i ostali ugostiteljski objekti raditi skraćeno – do 14 sati.
Prodavnice, medicinske ordinacije, veterinarske ordinacije i laboratorije radiće kao i do sada.
Frizerski saloni mogu da nastave da rade uobičajeno, kao i dostava hrane.
Benzinske pumpe moći će >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da posluju do 14h, a od 14h će moći samo da toče gorivo.
Nova sednica Kriznog štaba je u ponedeljak kada će se razmatrati poštovanje mera tokom vikenda.
Sednica štaba počela je jutros oko 8.00 sati, a medicinski deo štaba najavljivao je ranije da će tražiti pooštravanje mera, javlja N1.
Ćekamo zvanično saopštenje.
Jutrošnja sednica Kriznog štaba: Kon predložio da ništa ne radi 5 dana

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krizni štab: Ugostitelji i tržni centri za vikend rade do 14h, ne razmatra se policijski čas

Izvor: VOA, 26.Feb.2021

U Srbiji je u petak registrovano 3.339 novozaraženih na 14.128 testiranih uzoraka, a umrlo je još 16 osoba, pokazuju zvanični podaci. Na bolničkom lečenju je 3.876 osoba, a na respiratorima 159. Krizni štab za borbu protiv koronaviursa održao je sednicu u petak ujutru na kojoj je odlučeno...

Nastavak na VOA...

Leon food: Dostava hrane i TOKOM VIKENDA

Izvor: OkRadio.rs, 26.Feb.2021

"Leon Food" obaveštava svoje mušterije da vrši dostavu hrane i vikendom. Prema najnovijim epidemiološkim merama Vlade Srbije, svi ugostiteljski objekti, uključujući i restorane, tokom vikenda rade do 14 časova.   Ipak, restoran "Leon Food" svojim korisnicima omogućava dostavu hrane tokom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.