Izvor: Luftika.rs, 28.Avg.2020, 12:02

Krizni štab: Bez karantina za povratnike sa letovanja, prodavnicama produžen rad do 23h

Državljani Srbije koji se vraćaju sa letovanja iz Scrne Gore i Hrvatske neće imati obavezu karantina i PCS testa.
To je odluka Kriznog štaba za borbu proitiv koronavirusa.
Istom odlukom doneta je i preporuka da deca koja se vraćaju sa letovanja iz ovih zemalja prvih deset dana ne idu u školu, već da nastavu prate onlajn. To nije obavezujuća mera, već preporuka.
Takođe, produžava se rad prodavnica do 23 časa, a bašta kafića do 1 sat posle ponoći.
Među novim merama je i da se dozvoljena okupljanja sa dosadašnjih 10 osoba povećaju na 30. I ova mera stupa na snagu danas.
Izvor: Blic

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji novozaraženih 108, preminulio dvoje ljudi

Izvor: VOA, 28.Avg.2020

U Srbiji su u poslednja 24 sata, do petka do 15 sati, od koronavirusa preminule dve osobe, tok je od testiranih 9.513 ljudi registrovano 108 novozaraženih, izjavio je pokrajinski sekretar za zadravstvo Zoran Gojković. On je na konferenciji za novinare Kriznog štaba rekao da su u bolnicama trenutno...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.