Izvor: Radio 021, 07.Dec.2018, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivokapić: U Bačku Palanku po tri boda

Fudbaleri Vojvodine gostovaće u nedelju, 9. decembra, Bačkoj u 20. kolu Superlige Srbije.

U prethodnom kolu Vojvodina je u poslednjem minutu meča ispustila tri boda protiv Mačve. Ipak, v. d. šefa stručnog štaba "stare dame" Radovan Krivokapić, kaže da igra koju je prikazala Voša može da ohrabri uoči poslednja dva meča u jesenjem delu sezone.

"Igraćemo protiv Bačke, koja igra sličan fudbal kao i naš prethodni protivnik, pa po tom pitanju nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nekih novina i nepoznanica. Ubeđen sam da ćemo u meč ući sa istom željom i agresivnošću, kako bismo pokušali da od prvog minuta napadnemo protivnika i stavimo mu do znanja da smo došli po tri boda", poručuje Krivokapić pred duel u Bačkoj Palanci.

Otežavajuća okolnost je svakako to što Vojvodina ni na ovom meču neće nastupiti u kompletnom sastavu.

"U našoj ekipi se uvek desi neki mali problem, pa je tako i ovoga puta. Zbog žutih kartona, nećemo moći da računamo na Ezea, ali verujem da će, ko god da ga zameni, ispuniti očekivanja koja se budu postavila pred njim. S druge strane, neki standardni igrači nam se oporavljaju posle povreda, pa verujem da ćemo igrački biti jači nego u prethodnom kolu", dodaje on.

Utakmica između Bačke i Vojvodine igra se u nedelju na stadionu "Slavko Maletin Vava" od 17 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Krivokapić: "Protiv Bačke na tri boda"

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2018

Trener fudbalera Vojvodine Radovan Krivokapić rekao je danas da je ubeđen da će njegova ekipa od prvog minuta napasti Bačku i staviti joj do znanja da je u Bačku Palanku došla po tri boda...Fudbaleri Vojvodine u nedelju gostuju OFK Bačkoj u utakmici 20. kola Super lige Srbije..."Prva sledeća...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.