Krivična prijava protiv mladog Novosađanina zbog tuče ispred Arene

Izvor: Radio 021, 11.Avg.2016, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava protiv mladog Novosađanina zbog tuče ispred Arene

Novosadska policija pronašla je 19-godišnjeg Novosađanina osumnjičenog da je u tuči između petorice mladića u noći 10. avgusta na Bulevaru Mihajla Pupina, teško povredio jednog 20-godišnjaka.

Tužilaštvo je ovaj događaj okvalifikovalo kao krivično delo teške telesne poivrede.

Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava.

Kako je 021 ranije izvestio, dve grupe mladića potukle su se u sredu u 1 čas noću ispred bioskopa Arene, i tom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prilikom povređene su dva 20-godišnjaka. Jedan mladić je u besvesnom stanju, sa teškim povredama, prevezen u Urgentni centar na reanimaciju, dok je drugi mladić zadobio lakše posekotine ruke. Kako su za 021 naveli u Kliničkom centru Vojvodine, mladić B. T. (20), koji je prevezen na reanimaciju je nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru smešten na odeljenje intenzivne nege KCV i nalazi se pod stalnim lekarskim nadzorom.

Inače, u tuči su korišćene staklene flaše i drugi predmeti, intervenisala su četiri vozila policije, a nekoliko mladića je privedeno.

I dalje nije poznat uzrok tuče.

Autor: 021/Foto: Uživo sa novosadskih ulica

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

RASVETLJENA MASOVNA TUČA Nađen napadač koji je udarcem onesvestio momka u Novom Sadu

Izvor: Blic, 11.Avg.2016

Novosadska policija pronašla je mladića (20) koji se tereti da je u masovnoj tuči koja se dogodila 10. avgusta na novosadskog bulevaru Mihajla Pupina momku B.T. (20) naneo teške telesne povrede...Policija je saopštila da je u tuči učestvovalo pet mladića, a M.T. prošao je najgore. On je bez...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.