Izvor: Luftika.rs, 28.Maj.2020, 15:47

Krivična prijava protiv BAKE (81) iz Beograda zbog trgovine drogom

Protiv osamdesetjednogodišnje žene iz Beograda biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je bila deo organizovane grupe koja je trgovala narkoticima.
Naime, u njenom stanu je pronađeno 30 grama heroina i 3500 evra. Sa njom je tu, boravio muškarac M.J. (31) koji je uhapšen, zajedno sa dvadesetrogodišnjim S.R., u čijem stanu je pronađen kokain i vagica za merenje.
Uhapšen je još jedan muškarac – D. Dž (47), koji se sumnjiči za nelegalno posedovanje oružja. Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je u stanu i drugim prostorijama koje on koristi pronašla 110 grama marihuane, tri pištolja, revolver, pušku i 61 komad municije
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Izvor: 021.rs

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.