Krasimir Balakov na klupi Vojvodine?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasimir Balakov na klupi Vojvodine?

NOVI SAD - Da Vojvodina traži trenera, iako ga trenutno ima, nije novost. Ali, da je jedan od kandidata Krasimir Balakov, jeste.

Jedan od najboljih bugarskih fudbalera svih vremena, piše "Sport", kandidat je za mesto trenera FK Vojvodina. Taj posao trenutno obavlja Dragan Radojičić, stručnjak koji se nekako od starta svog mandata, odnosno smene Dragoljuba Bekvalca, suočio sa činjenicom da će raditi sa ekipom, dok Uprava upored bude tražila novog šefa struke. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

To bi mogao da bude Balakov, koji velemajstorsko fudbalsko umeće još nije dokazao i u ulozi trenera. Posle blistave karijere i godinama provedenim u Sportingu iz Lisabona (1991-1995), odnosno Štutgartu (1995-2003), Balakov se povukao sa terena, a od 2006. godine pokušava da izgradi trenersku karijeru.

Do sada, trenirao je Grashopers i Sent Galen, a novu priliku mogao bi da dobije u srpskom fudbalu.

Da nije bilo Hrista Stoičkova, Bugari bi verovatno Balakova smatrali najboljim igračem svoje zemlje. On je bio član tima, koji je na Mondijalu 1994. godine u SAD osvojio četvrto mesto.

Dok se u Srbiji spekuliše o njegovom angažmanu u Novom Sadu, bugarski mediji tvrde da je jedan od potencijalnih naslednika otpuštenog selektora te zemlje Plamena Markova, koji je posao izgubio najvećim delom zbog poraza na stadionu Partizana od Srbije - 1:6.

Upravni odbor Vojvodine imao je sastanak do kasno sinoć, a potvrda ili demanti ove spekulacije mogla bi uskoro da usledi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Krasimir Balakov na klupi Vojvodine?

Izvor: Mondo, 05.Dec.2008

Da Vojvodina traži trenera, iako ga trenutno ima, nije novost. Ali, da je jedan od kandidata Krasimir Balakov, jeste.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.